Projectinrichting

Ontmoeten is een het kernwoord bij projectinrichting. Daar waar mensen samen komen zijn functionele ontwerpen een belangrijk uitgangspunt. Het doel van de ruimte staat voorop, daarin wordt creativiteit aangewend om de gewenste sfeer en uitstraling te geven.

Materialen die tegen een stootje kunnen helpen de projectinrichter voor praktische toepassingen. Bij Nuuver hebben we een grote voorkeur voor massief hout. Europees eiken en Europees Olijfessen zijn daar voorbeelden van en gebruiken we veruit het meest. Ook exclusievere houtsoorten als Amerikaans noten, Ovangkol en Tabaca gebruiken we voor toepassingen.

Het beleven van de ruimte mag niet ten koste gaan van het doel van een projectinrichter, echter is het minstens zo belangrijk. We weten samen met onze opdrachtgevers net de andere benadering te kiezen waardoor er altijd een verrassend eindresultaat volgt. Of het nou een opvallend houten meubel is in een kantoor, een wand in een zorgcentrum, een compleet houten bar in de horeca of helpen ontwikkelen zachte vormen in een schoolomgeving: Nuuver weet raad.

Naast projectinrichting werken we voor interieurarchitecten, interieurbouwers, particulieren en voeren we seriematig opdrachten uit.