Interieurbouwers

Interieurbouwers creëren nieuwe werelden: op elkaar afgestemde inrichtingen die staan als bomen in een bos.

Wij zorgen voor de perfecte balans en nemen specialistische werkzaamheden over. Een goede samenwerking waarbij wij de massief houten elementen verzorgen. Zo kan de interieurbouwer in concepten blijven denken en zorgen we samen voor een ruimte waarin de mens en het gebruik centraal staat.

Lees verder >

Particulier

Individuele wensen en maatwerk, aandacht geven aan vorm en gevoel: samen komen we verder. Onderscheidend en veelzijdig weet Nuuver wensen te vertalen in vormen, waar hout natuurlijk ten grondslag ligt. Opdrachtgevers die écht iets anders willen kiezen voor een gesprek met Roelof Kleis.

Voor particulieren ontwikkelt Nuuver tafels, keukens, kasten, slaapkamermeubels, bureaus, stoelen, zichtobjecten, buitenmeubelen en ander maatwerk. Behalve hout kunnen er afhankelijk van de gewenste stijl materialen gecombineerd worden met staal, RVS, beton, steen en bijvoorbeeld glas.

Het is fijn om met een vakman te kunnen overleggen over de eigenschappen van houtsoorten en mogelijkheden voor ontwikkeling. Kleine wensen en grote dromen worden werkelijkheid bij Nuuver.

Lees verder >