Over ons

Creëer je eigen landschap

Nuuver staat voor onbegrensde mogelijkheden met natuurlijke materialen. Hout is onmisbaar, oersterk en vormt een prachtige bron voor een creatief samenspel in elke omgeving. De opdrachtgever heeft bij Nuuver alle ruimte om te kiezen voor vorm, comfort en kwaliteit.

In een ruimte zoeken we altijd naar een omgeving waarin we ons prettig voelen. Een binnenhuislandschap dat bij de mens past. We brengen hout van buiten naar binnen in elke vorm. Vormen uitgewerkt in prachtige producten. We helpen bij het creëren van landschappen voor unieke opdrachtgevers.

Natuurlijk: is het antwoord op elke vraag.

Oorsprong Nuuver

Nuuver is uitvoerder én uitvinder van concept tot product. Samen met de opdrachtgever creëren we buitengewone projecten met hout. Unieke objecten op maat maar ook seriematige productie is mogelijk. De oorsprong van Nuuver ligt in handen van Roelof Kleis. Ervaringsdeskundige in theorie en praktijk. Houtsoorten en bewerkingen hebben geen geheimen meer voor hem, evenals mogelijke invloeden van buitenaf op natuurlijke producten. Altijd op zoek naar vernieuwing; vormvernieuwing maar ook productiemethode vernieuwing. Die uitvinder in hem is de bron van unieke producten in de toekomst.

Vorm je eigen landschap.