Interieurbouwers

Interieurbouwers creëren nieuwe werelden: op elkaar afgestemde inrichtingen die staan als bomen in een bos.

Wij zorgen voor de perfecte balans en nemen specialistische werkzaamheden over. Een goede samenwerking waarbij wij de massief houten elementen verzorgen. Zo kan de interieurbouwer in concepten blijven denken en zorgen we samen voor een ruimte waarin de mens en het gebruik centraal staat.

Vaak is hout een toegepast product in de interieurbouw. Het is een te vormen product met een natuurlijke basis dat zich uitermate goed leent voor verschillende stijlen.

Bij Nuuver zorgen we ervoor dat hout een geheel nieuwe beleving kan geven. Als specialist in unieke objecten begint advisering in de ontwikkelingsfase. Hout kent voor ons geen geheimen, samen met de kennis van elke bewerkingsvorm en de meest moderne technieken zijn we ervaren met de grenzeloze toepassingen.

Woningen, kantoren, welnesscenters of bijvoorbeeld scholen, elke ruimte in een gebouw kan hout gebruiken als evenwichtige basis. Nuuver vervaardigt keukens, kasten, tafels, scheepsbouw, wanden en kunstobjecten. Natuurlijk is het antwoord op elke vraag van onze opdrachtgevers.

Naast interieurbouwers werken we voor interieurarchitecten, projectinrichters, particulieren en voeren we seriematig opdrachten uit.