Interieurarchitecten

Binnen is het nieuwe buiten, een duurzame gezonde omgeving wordt steeds belangrijker.

Wij werken voor interieurarchitecten, zij creëren en wij voeren uit. Een nauwe samenwerking, waarbij natuurlijke materialen de belangrijkste rol spelen. Wij geven advies voor technische uitvoering en denken mee in het proces. Roelof Kleis weet de mogelijkheden van hout optimaal te benutten en kan meedenken in de creatie. Ook vervaardigt Nuuver producten in opdracht onder private label en kunnen deze neutraal verstuurd worden.

Samen met interieurarchitecten creëren we binnenlandschappen, perfecte vormen met als basis sterke materialen, dat is waar we voor gaan. Bekijk de landschappen die we gecreëerd hebben voor interieurarchitecten.

We maken producten die passen in een perfecte afstemming tussen sfeer, materiaal en persoonlijke wensen. Onze opdrachtgevers creëren een nieuwe wereld voor hun opdrachtgever. Een wereld waar hout de basis is. Onbegrensde mogelijkheden liggen daaraan ten grondslag. Of het nu gaat om advies of uitvoering: Roelof Kleis kent elke nerf. Er zijn geen beperkingen aan de productiemogelijkheden bij Nuuver, alleen maar maximale kansen, Roelof geeft elke opdrachtgever de vrijheid en ruimte om het ondenkbare te realiseren.

Naast interieurarchitecten werken we voor interieurbouwers, projectinrichters, particulieren en voeren we seriematig opdrachten uit.