3D houtbewerking

We zijn een echte co-creator.
3D houtbewerking maakt bijna elke vorm mogelijk. Nuuver helpt bij het creëren van iets wat nog niet bedacht is, daar ligt onze kracht. Machinaal houtbewerken kunnen velen, het toevoegen van kennis en kunde is het hart van Nuuver. Wij maken tafels en spelen met zwaartekracht. Natuurlijk, is ons antwoord op elke vraag.

Natuurlijk hebben we een grote voorkeur voor massief hout. Europees eiken en Europees Olijfessen zijn daar voorbeelden van en gebruiken we veruit het meest. Ook exclusievere houtsoorten als Amerikaans noten, Ovangkol en Tabaca gebruiken we als basis. Combineren met andere materialen om tot een bijzonder eindresultaat te komen is mogelijk. Staphorst kent een rijke maakindustrie en we hebben nauwe contacten met diverse metaal-, glas- en betonbedrijven.

Onze unieke 5-assige CNC houtwerkingsmachine maakt elke klus tot een uitvoerbare. Nauwkeurig precieze uitvoering aan vormen in elke denkbare houtsoort. Elke levendige denkbare vorm kan gerealiseerd worden met behulp van deze allernieuwste houtbewerkingstechniek.